30.7.10

EL CABARET TORNA AL POBLE SEC. Després de la Festa Major, més Cabaret a l'Espai Marabal

Com us informava fa un temps, hem recuperat l'esperit del Cabaret al Poble Sec. Si en algun barri de Barcelona hi ha hagut tradició d'aquest gènere, és al Poble Sec, un racó de Barcelona presidit en els seus millors moments per l'inoblidabe EL MOLINO. Barcelona no podia continuar més anys sense el seu teatre de revista, de cabaret, de music hall... Per sort, El Molino reobre les portes a finals del 2010. Estigueu atents a les notícies que es publiquin en relació a aquest esdeveniment. La nova programació d'El Molino serà molt completa, variada, i per a tots els públics. Com a mínim, aquesta és la promesa. Esperem que es compleixi.

Des de Marabal hem volgut contribuir també a la recuperació d'aquest gènere. Així, durant la Festa Major del Poble Sec, el diumenge 18 de juliol vam muntar un petit Cabaret a la plaça del Sortidor. Va ser una petita mostra (molt petita) del que podem arribar a fer. En 20 minuts de Cabaret vam entretenir una audiència de més de 100 persones, les vam fer riure, aplaudir, seguir la música, divertir-se i engrescar-se amb una proposta fresca, dinàmica, colorista, alegre i atrevida.

L'Espai Marabal ha estat el lloc on s'ha gestat tot. Durant un taller intensiu de 4 sessions de 2 hores, més un assaig de dues hores més, hem aconseguit muntar un conjunt de coreografies senzilles però efectives. El taller ha estat un espai de creació, joc, desinhibició i experimentació d'allò més satisfactori. He tingut la sort de comptar amb un grup d'alumnes fantàstics i amb molt de valor, que ho vam donar tot a les classes i a l'escenari. I ens ho hem passat molt bé.
Gràcies Júlia, Núria, Àngels, Inma, Sasha, Gorka, Enric, Carme, Sílvia i Rosa!!

Vist l'èxit i l'entusiasme amb què s'ha acollit aquesta proposta, SEGUIM APOSTANT PEL CABARET durant els propers mesos!!
A l'Espai Marabal, des d'octubre de 2010 a juny del 2011, tots els dimecres, de 20.30 a 22.00, tornarem a deixar sortir els nostres personatges propis de Cabaret, amb l'objectiu de muntar un espectacle de creació col·lectiva que, si en tenim el desig, pugui rodar una mica més per Barcelona.
I a l'octubre, taller intensiu de Cabaret també a l'Espai Marabal. Per si no pot venir al curs regular, però no te'n pots estar de col·locar-te una boa al coll, uns bons talons, una armilla platejada o un barret.
Trobaràs més info sobre aquestes propostes i moltes altres de formació en Teatre, Dansa i Expressió a: www.marabal.org

No hay comentarios: