8.10.11

Tornen els cursos de dansa i teatre per a nens i nenes a Marabal

Hola a tots!!

Ja ha començat el nou curs i reprenc els cursos de dansa i teatre per a petits: nens i nenes de 4 a 10 anys. Al Centre de Formació Artística Marabal.

Hem obert dos grups: els dilluns, de 17:30 a 18:30 h, per a nens de 4 a 6/7 anys; i els dimecres (mateix horari) per a nens de 7 a 10 anys.

El grup dels dilluns ja ha començat les classes, amb moltes ganes! Aquest dilluns passat vam fer les presentacions, les coneixences i els primers jocs. Sense adonar-se, els petits van començar a relacionar-se, mirar-se, tocar-se, riure... Van recuperar el terre com a espai de creació, i vam jugar a fer boles humanes!! Boles humanes formades per nens i nenes, que després es dividien, se separaven... i es tornaven a juntar... Va ser molt divertit!! ENCARA QUEDEN PLACES PERQUÈ ES PUGUIN INCORPORAR MÉS NENES I NENES!!

El grup dels dimecres començarem el dia 19 d'octubre. També jugarem a descobrir les possibilitats expressives del cos, del moviment i de la veu... Crearem personatges, situacions, inventarem històries, les representarem, les ballarem... Et ve de gust participar? Si tens a partir de 7 anys i màxim 11, T'HI POTS APUNTAR!!

Més informació: http://www.marabal.org/

O escriu-me directament a mi: ester.lopez@marabal.org , o bé comenta en aquest mateix blog allò que et sembli: t'aclareixo dubtes, t'escolto... sense compromís.





No hay comentarios: