1.12.10

DIVENDRES OBERTS a l'Espai Marabal. Sessions independents de 2 hores de durada. Per només 5 €!

Coherents amb la nostra voluntat d’apropar l’art i l’expressió artística a tothom, a l’Espai Marabal iniciem una nova proposta : DIVENDRES OBERTS.
Es tracta de sessions independents, de 2 hores de durada, amb una aportació de 5 €, que donaran l’oportunitat a tothom que ho desitgi de tastar diverses disciplines relacionades amb el teatre, la dansa, l’expressió corporal i l’expressió plàstica fonamentalment. Una manera diferent de passar la tarda dels divendres i començar el cap de setmana amb una altra energia.

Aquest divendres, 3 de desembre, de 17 a 19 hores, amb una sessió de  EXPRESSIÓ CORPORAL  i PLÀSTICA - Interrelació de llenguatges, dirigida per Eva Vilanova. Dues hores per alliberar l'expressió en moviment, acompanyats per la música i per jugar amb la pintura i altres materials. Tota una experència creativa i molt divertida.
L’aportació són 5 €.

Les properes sessions de DIVENDRES OBERTS (sempre de 17 a 19 hores) seran:

-              17 de desembre: MOVIMENT RITUAL. Amb Leo Bert.


-        I després de Nadal, més!!

És important reservar plaça amb antelació, a través de mail, telèfon o personalment. L’abonament dels 5 € es pot fer el mateix dia abans de començar la sessió.

MÉS INFORMACIÓ:
Espai Marabal
C/ Bòbila, 7-9, baixos
Barcelona (Poble Sec)
Tel. 93 442 19 82


No hay comentarios: