16.5.11

Vols comprovar fins a on ets creatiu o creativa? T'atreveixes a recuperar el gust per jugar amb el moviment? Potser no ho has fet des que eres un bebè... Però segueixes sent la mateixa persona!!

TALLER D'EXPRESSIÓ CORPORAL per a tots els públics. 
A L'ESPAI MARABAL: dissabtes 21 i 28 de maig.
De 10 a 14 hores.


Quan de temps fa que no jugues? Quan de temps fa que no et reserves un espai per a tu, en total llibertat, per deixar-te anar? No creus que t'aniria bé alliberar tensions alhora que et relaciones amb altres i et comuniques sense paraules? 


O potser el que necessites és recollir-te, sentir-te, entrar en la teva respiració i abandonar-te a ella...


En aquest curs, tindràs l'oportunitat de fer tot això. De fer allò que tu vulguis fer, perquè no estaràs obligat a fer res que no et vingui de gust, et motivi o necessitis fer. L'activitat és personal i tu decideixes cap a on anirà el teu treball. Jo et guiaré, t'animaré, t'acompanyaré... però tu tens la paraula, el cos...


L'energia del grup impulsarà la teva pròpia energia. 
No és un taller per a experts. És un taller per a gent que sent el desig de sentir-se en el seu cos. Per a persones que tenen ganes de comprovar que són creatives encara que ho hagin oblidat... I que les possibilitats de moviment i expressió del seu cos van molt més enllà del que pensen. Sovint, posem al cos uns límits que estan molt per sota dels seus límits reals. Aquesta activitat és una oportunitat per trencar aquests falsos límits. T'atreveixes??


He comprovat al llarg dels anys que em dedico a dirigir sessions d'aquesta mena, que les persones que hi participen se'n van més felices que venien. Sempre amb algun descobriment, petit o gran, però sempre propi, personal i inspirador. 


Per això, t'animo que vinguis, gaudeixis, confiïs en mi i en la resta de participants i t'endinsis en aquesta petita aventura. 


T'espero!!







No hay comentarios: