11.10.11

TEATRE PER A LA VIDA al Centre de Formació MARABAL: prova les classes a preu reduït fins a finals d'any


Com ja sabeu, la meva tasca com a formadora en l'àmbit artístic la desenvolupo al Centre de Formació Artística MARABAL, del qual sóc sòcia fundadora. A MARABAL hem comprovat, al llarg d’anys com a formadors, que el TEATRE és una forta eina per a una vida millor: per a la persona com a individu i com a membre d’un col·lectiu. Per això, impulsem dos nous grups de formació teatral (iniciació i avançat) per a totes aquelles persones que vulguin créixer, gaudir i millorar competències a través del joc teatral. 


I ho fem amb una gran oferta de llançament:

Oferta: 40 € dos mesos (novembre i desembre) + 25 € de matrícula anual = 65 €
Preu normal: 119 €
Estalvi: 54 € (45 %)

Iniciació: dijous de 18 a 19.30 h.
Grup dirigit a persones sense experiència teatral que vulguin:
Aprendre a expressar-se, guanyar seguretat i autoestima, millorar habilitats a l’hora de parlar en públic, desinhibir-se, jugar a ser altres, descobrir l'escenari i enfrontar la por escènica, actuar i descobrir l'artista propi, preparar presentacions i entrevistes de treball, gestionar les emocions...

Avançat: dilluns de 20 a 21.30 h.
Grup dirigit a persones amb experiència teatral (1 any mínim). Es treballaran els objectius del curs d’iniciació i s’aprofundirà en: presència escènica, treball de veu, creació i representació teatral.

Comencem al novembre. Places limitades.


No hay comentarios: