14.10.09

¡¡EXPRÉSATE!! ¡MUÉVETE!









Un lugar y un espacio para LIBERARTE. Un lugar para JUGAR. Un momento para recuperar el PLACER. Es la hora de volverse a MOVER. Cuando somos bebés, nos movemos sólo por placer. De aldultos, nos movemos de manera práctica: para llegar a algún sitio, para alcanzar algo, para no perder un tren.


Recupera tu movimiento auténtico y EXPRÉSATE.


Aquí estamos para eso...


Us presento una de les meves propostes de treball: EL JOC CORPORAL, TALLER DE MOVIMENT I EXPRESSIÓ PER A ADULTS

La proposta és oberta i es pot muntar a demanda de grups o entitats. O si ets un particular que en llegir-ho et sents inspirat i creus que t'agradarïa provar, contacta'm: ester.lopez@marabal.org

Quan: Qualsevol dia, sessions de dues hores, matí o tarda.

On: Puc anar al teu espai (entitat, casal, associació de veïns, centre cívic...) o et puc oferir la meva pròpia sala: Espai Marabal, al Poble Sec, Barcelona (C/Bòbila, 7-9).


Què: Vine a gaudir de les possibilitats expressives del teu cos. Deixa’t anar, descobreix altres maneres de moure’t i d’expressar-te tot jugant. Connecta amb el cos, habita’l, deixa’l alliberar-se i que es mogui amb plaer.

Com:
Per aconseguir aquests objectius treballarem a partir de tècniques de:
-Relaxació-Desbloqueig-Improvisació-Dansa-Moviment creatiu-Expressió corporal-Expressió dramàtica

Per provocar l'estat creatiu farem servir:
-Música (si tens una peça que et motivi especialment, porta-la i la treballarem)
-Objectes : atrezzo, vestuari...
-Maquillatge...

Per a qui: Curs orientat a totes aquelles persones que desitgin (re)descobrir les possibilitats expressives del seu cos i gaudir deixant-lo anar. No és necessària experiència prèvia.

Amb qui: Ester López - Actriu i pedagoga de l’expressió. Formadora en dansa, teatre i expressió corporal per al Centre d’Estudis de l’Esplai. Professora de psicomotricitat, dansa i teatre a diverses escoles de Barcelona i província, i centres cívics. Formadora de Teatre Social a la UB.

Quant: Ho decidirem conjuntament.



No hay comentarios: