1.12.11

Tallers infantils de Nadal: una opció d'oci artístic per als petits

Els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre, de 16:30 a 18:30 h, dono uns tallers artístics per a nens de 4 a 7 anys al meu centre de formació: Marabal. Estem a Barcelona, al Poble Sec, tocant al Paral·lel.
Farem dansa, teatre, jocs, maquillatge i vestuari, contacontes... Ens ho passarem súper bé!!


És molt interessant que els nens i nenes dediquin part del seu oci a activitats creatives. Durant les vacances de Nadal tenen molt de temps i pot ser el moment perfecte per participar en aquestes activitats que, a més de molt divertides, potencien habilitats de comunicació, relació, expressió, psicomotricitat, imaginació i creativitat.
Teniu tota la informació detallada sobre continguts, horaris, preus... en l'enllaç a continuació al blog del Centre de Formació Artística Marabal. Si voleu saber-ne més, no dubteu a posar-vos en contacte directament amb mi. Seré encantada d'atendre-us!

Us espero a tots!

Centre de Formació i Creació Artística Marabal: Tallers infantils ESPECIAL NADAL 2011: dies 27, 28...: No tanquem per Nadal! Hem preparat unes classes especials per als més petits, perquè sabem que les vacances de Nadal són un moment especial...

No hay comentarios: